Tervetuloa kultaisten hevosten pariin

"Horses from the another world." "They're grass-eating dragons, horses sweating blood." — Kiinalaisia sanontoja ahaltekeistä.    

Vuodesta 2009

Vecno Stud on toukokuussa 2009 perustettu virtuaalinen siittola, joka on alusta alkaen keskittynyt kasvattamaan tuota hevosmaailman aatelirotua, ahaltekeä. Vecno sijaitsee virtuaalisen Moskovan liepeillä ja on puitteiltaan sekä kirjavalta historialtaan aivan yhtä upea kuin edustamansa rotukin, mutta näistä toissijaisista seikoista voitte lukea omalta sivultaan (tallista → miljöö).

Sen sijaan keskittykäämme ensisijaisempaan aiheeseen eli ahaltek-hevoseen. Katsele rauhassa tallin hevosia, ihastu rotuun, lue siitä lisää (tallista → ahaltek rotuna) ja osta omasi. Se on päätös jota et taatusti kadu — kuten en ole katunut minäkään!

Latu (VRL-01436, HäRa)

Viimeisin päivitys 15.02.2015

(Onko viimeisin päivitys kuukausien takaa? Ei hätää, kyllä me silti yhä hengissä olemme: pienistä päivityksistä emme edes tee uutta ilmoitusta — esimerkkeinä vaikkapa hevosten kisakalenterien tai päiväkirjojen täyttämiset — ja välillä suuremmistakin saattaa jäädä merkintä tekemättä webbiwelho Latun muistikapasiteetin rajallisuuden vuoksi. :